Тел: + 389 2 32 18 902  Улица „Гоце Делчев" Д.Т.Ц. Мавровка, Лам A Спрат 5, 1000 Скопје  |   Дома   |   English  |  Shqip  


Добро ни дојдовте,

Унија Финансиска Скопје, агент на Western Union Services Inc. за Македонија, ви обезбедува ексклузивна електронска услуга. За сите потребни информации посетете ја нашата веб страница. Повеќе

Почитувани клиенти, Вашите барања за издавање на Потврда за Трансфери сега можете да ги пратите и преку нашата веб-страна. Кликнете на онлајн барање и следете ги упатствата. Ви благодариме на разбирањето! Ве молиме почитувајте ги упатствата за заштита од вирусот covid-19!